iPhone IOS 13 Hangi Modelleri Kapsayacak? Büyük beğeni toplayan cep telefonu markalarından b"> iPhone IOS 13 Hangi Modelleri Kapsayacak? Büyük beğeni toplayan cep telefonu markalarından b">
iPhone'a gelecek olan IOS 13 hangi telefon modellerini kapsayacak
iPhone IOS 13 Hangi Modelleri Kapsayacak?

Büyük beğeni toplayan cep telefonu markalarından birisi olarak bilinen iPhone, sürekli olarak telefon modelleri için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Kullanıcılarının isteklerine uygun şekilde eksiklerini gidermek ve yeni özellikler sunmak isteyen Apple, son olarak iPhone modelleri için merakla beklenen iOS 13 güncellemesini yayınladı. Bu yazımızda iOS 13 güncellemesi ve hangi telefonlara geleceği hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Teknoloji devlerinden birisi olarak bilinen Apple, iPhone marka akıllı telefon modellerine her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Telefon modelleri ile birlikte yeni güncellemeler de hazırlayan ünlü marka, kullanıcılarını memnun etmeyi her zaman başarıyor.

iOS 13 Güncellemesi Merakla Bekleniyor

Apple, iPhone kullanıcılarının büyük bir merakla bekledikleri iOs 13 güncellemesi hakkında bilgi verdi.Bu bilgi kapsamında yeni güncellemeyi hangi iPhone modellerinin alabileceği, hangilerinin ise alamayacağı netlik kazanmaya başladı. iPhone modellerinden uygun olanlar yeni güncellemeyi alma hakkı kazanırken, bu hakka sahip olamayan modelleri ise iOS 12,4 güncellemesini kullanmaya devam edecek.

iOS 13 Güncellemesi Hangi Modellere Geliyor?

iPhone kullanıcılarını büyük merakla bekledikleri iOS 13 güncellemesinin hangi modellere geleceği belli oldu. Yeni

üncellemeden yararlanacak olan modeller şu şekilde;

* iPhone Xs

* iPhone Xs Max

* iPhone XR

* iPhone X

* iPhone 8

* iPhone 8 Plus

* iPhone 7

* iPhone 7 Plus

* iPhone 6S

* iPhone 6S Plus

* iPhone SE

iOS 13 Güncellemesi ile Telefonlara Hangi Özellikler Gelecek?

iOS 13 güncellemesini alma hakkı kazana telefonlarda ne gibi değişikliklerin olacağı da merak konusu oldu. Yapılan açıklamalara göre iOS 13 güncellemesinden yararlanacak olan iPhone modellerinde şu değişiklikler yaşanacak;

1. Apple Haritalar uygulaması üzerinde yer alan ve kişinin en fazla kullandığı en – iş yeri gibi konumlar artık daha kolay şekilde ayarlanabilecek. Kullanıcı iOS 13 güncellemesi ile lokasyonlara çok daha kolay ulaşabilecek.

2. Mail kullanıcıları yeni güncelleme sayesinde istemedikleri e postaları tamamen engelleyebilecek.

3. iPhone telefonlarında en fazla beğeni alan ‘iPhone’umu Bul’ ve ‘arkadaş Bul’ gibi uygulamalar tek çatı altında toplanacak. iOs 13 güncellemesini alan kullanıcılar bundan sonra her iki uygulamayı da tek bir panel üzerinden kontrol edebilecek.

4. iOs 13 güncellemesi gelen iPhone modellerinde mesajlaşma daha eğlenceli bir hal alacak.Whatsapp benzeri bir şekle dönüştürülen mesajlar uygulaması üzerinden her kullanıcı kendisine ait bir profil fotoğrafı seçebilecek, kullanıcı ismi oluşturabilecek.

5. iOS 13 güncellemesi sayesinde iPhone cep telefonları eskisinin iki katı kadar daha hızlı sürede açılacak. Böylelikle telefon kullanımı çok daha hızlı şekilde gerçekleştirilebilecek.

6. iOS 13 güncellemesinin ardından telefonda bulunan bir uygulamanın silinmesi sonucunda abonelik etkinliğini kaybetmeyecek. Apple tarafından kullanıcıya aboneliğin iptal edilmediği ve istenildiği zaman farklı cihazlardan da kullanılabileceği şeklinde bir bilgi mesajı gönderilecek.

Apple’ın bu dört gözle beklenen son güncellemesi iOS 13’ün Eylül ayı itibariyle kullanıcılara sunulması

bekleniyor.

Yorum Yaz...

-

Yazmis oldugunuz yorumlar küfür hakaret vb. içerik içermemelidir.Yorumlar yönetici onayindan sonra yayinlanmaktadir.

Yorumlar
Hiç yorum yapilmamiş. ilk yorumu siz yapın.
En Çok Okunanlar
Forumdan
Cevap Bekleyen Sorular