Pubg Mobile jiroskop ayarları ve kullanımı
Bilgisayar ve mobilde en çok oynanan oyunlardan biri olan Pubg Mobile, bilgisayarda rahat oynanırken mobilde oynamak biraz zordur.

Zor olmasının sebebi bir çok tuşa 2 parmağımızı kullanmamızdan dolayıdır. İyi oyuncular 3 parmak yada 4 parmak oynayabilmektedir.

Bunun yanında telefonun özelliği olan ve oyun tarafından desteklenen jiroskop özelliği ile düşmana daha rahat nişan alıp, ateş edebilirsiniz. Jiroskop sayesinde silahın tepmesi normal oynanmaya göre daha azdır ve düşmanı vurmak daha kolay diyebiliriz.

Jiroskop özelliği nedir, nasıl kullanılır.

Jiroskop, Telefonunuzu sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirerek nişan alma kolaylığı sağlayan bir özelliktir. İsterseniz koşarken telefonu sağa sola hareket ettirerekde yönde verebilirsiniz.

Pubg Mobile Jiroskop nasıl aktif edilir.

Ayarlarda Genel kısımda Daimi açık, Dürbünü aç ve kapalı diye 3 ayar bulunmaktadır. "Daimi açık" hem kamera görüntüsü yani dürbün açmadan telefonu hareket ettirerek kullanılır, hem de dürbünü açıp kullanılabilirsiniz. Jiroskoba yeni özellik eklendi, bu özellik ise ters jiroskop normal olarak kullanılan jiroskobu terse çevirmektedir.

Diğer ayar olan "Dürbün aç" kısmını seçtiğinizde ise  sadece dürbünü açtığınızda telefonu sağa sola yukarı aşağıya hareket ettirerek nişan alıp ateş edebilirsiniz.

Pubg Mobilede, normal oynanışa alışmış olan biri jiroskop kullanmaya başladığında biraz zorlanabilir, ama zamanla jiroskoba alışacaktır.

Yorum Yaz...

-

Yazmis oldugunuz yorumlar küfür hakaret vb. içerik içermemelidir.Yorumlar yönetici onayindan sonra yayinlanmaktadir.

Yorumlar
Ziyaretçi
Ziyaretçi - 4 yıl önce
Pubg mobil'de jiroskoba alışınca normal oynamak zor geliyor, oyuzden jiroskoba alışmadan önce iyi düşünün derim.
En Çok Okunanlar
Forumdan
Cevap Bekleyen Sorular