Samsung Galaxy Fit ve Galaxy Fit E Özellikleri Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, yeni "> Samsung Galaxy Fit ve Galaxy Fit E Özellikleri Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, yeni ">
Samsung Galaxy Fit ve Galaxy Fit E Özellikleri
Samsung Galaxy Fit ve Galaxy Fit E Özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, yeni akıllı bileklik modellerini Türkiye’de satışa çıkardı.Oldukça merakla beklenen Samsung Galaxy Fit ve Samsung Galaxy Fit E modelleri, satışa çıkmasıyla birlikte büyük ilgi görmeye başladı. Samsung’ un bu iki yeni akıllı bileklik modelinin özelliklerini sizler için araştırdık.

Son yılların en gözle giyilebilir teknolojilerinden birisi de akıllı bileklikler oldu. Teknolojiyi yakından takip eden ve sürekli ürettiği yeni cihazlar ile gündemde kalmayı başaran Samsung, Galazy Gear serisinin ardından yeni bir seri olarak Galaxy Fit serisini kullanıcılarının beğenisine sundu. Seriye ait ilk iki akıllı bileklik şu anda ülkemizde satışa çıkmış bulunuyor.

Samsung Galaxy Fit Akıllı Bileklik Özellikleri Nedir?

0,95 inç boyutunda olan Samsung Galaxy Fit akıllı bileklik, 120 x 204 piksel çözünürlükte AMOLED ekrana sahip. 23 gram ağırlığı ile oldukça hafif bir model olarak dikkat çekiyor. Bluetooth 5,0 bağlantısını kullanan bu akıllı bileklikte 120 mAH batarya bulunuyor. 512 KB dâhili RAM ile kullanıcılara sunulan Fit modeline harici olarak 2048 KB RAM eklenebiliyor. Akıllı bileklik 32 MB depolama alanına sahip.

Realtime OS işletim sistemi ile kullanıcılara sunulan Galaxy Fit akıllı bileklikte geleneksel bir hal almışolan nabız ölçüm özelliği bulunuyor. Düzenli ve sık aralıklarla nabız ölçümü yapan bu akıllı bileklik ile nabızda yaşanacak ani bir artışta hemen uyarı veriliyor. Cihaz üzerinde bulunan Healt uygulaması içerisinde 90’dan fazla aktivite hazırlanmış. Bu aktivitelerden 10 tanesi kullanıcı tarafından belirlenip özel bir liste halinde kullanılabiliyor. Su altı sporları için ise 5 ATM su dayanıklılığına sahip olan Galaxy Fit akıllı bileklik siyah ve gümüş renk seçenekleri ile 599 TL ücretle alıcılarını bekliyor.

Samsung Galaxy Fit E Akıllı Bileklik Özellikleri Nedir?

Samsung’un bir diğer akıllı bileklik modeli olan Galaxy Fit E, 0,74 inç 64 x 128 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip. Realtime OS işletim sistemini kullanan bu akıllı bileklikte 128 KB dâhili RAM ve

4 MB depolama alanı bulunuyor. Akıllı bileklik sahip olduğu 15 gramlık ağırlık sayesinde Galaxy Fit modelinden çok daha hafif bir kullanım sağlıyor.

Aynı seride bulunduğu Galaxy Fit modeli gibi nabız ölçümü yapan akıllı bileklik aynı zamanda uyku takibi ve egzersiz takibi gibi özellikler de barındırıyor. Yaklaşık olarak 6 gün giden şarj ömrüne sahip

olan Galaxy Fit E modeli kablosuz şarj edilebiliyor. Bu özelliği sayesinde benzer modeller arasında farkını hemen ortaya koyuyor. Samsung’ un bu akıllı bilekliğinde de 5 ATM su dayanıklılığı bulunuyor.

Samsung Galaxy Fit E Fiyatı

Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile piyasada yerini alan Samsung Galaxy Fit E akıllı bileklik, ülkemizde249 TL’den alıcılarını bekliyor.

Yorum Yaz...

-

Yazmis oldugunuz yorumlar küfür hakaret vb. içerik içermemelidir.Yorumlar yönetici onayindan sonra yayinlanmaktadir.

Yorumlar
Hiç yorum yapilmamiş. ilk yorumu siz yapın.
En Çok Okunanlar
Forumdan
Cevap Bekleyen Sorular