WhatsApptan Rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya Mesaj gönderme
Günümüz teknoloji çağında Akıllı telefonlar kullanılmaya başladıktan sonra sosyal ağlarda ortaya çıkmaya başlamıştır. Sms sisteminin yok olmasına yada daha az kullanılmasına sebep olan WhatsApp uygulaması, normal kullanım dışında ve iş hayatında azımsanmayacak kadar kullanılmaya başlamıştır.

WhatsApp uygulamasında Rehbere kayıtlı olmayan bir kişiye maalesef mesaj gönderemiyoruz. WhatsApp buna izin vermiyor, ancak izin vermemesine rağmen WhatsApp'nın da izin verdiği link olarak mesaj göndermemize olanak sağlayan bir özelliği açıklayacağım.

WhatsApp'tan Rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya Mesaj nasıl gönderilir

Sizinle paylaşacağım bağlantı sayesinde istediğiniz kişiye mesaj gönderebileceksiniz, Yapmanız gereken istediğiniz tarayıcıdan Chrome, Opera, Safari yada Akıllı telefonlarınızda var olan her hangi bir tarayıcıyı da kullanabilirsiniz.

Kullanacağımız WhatsApp'ın da izin verdiği api link aşağıdadır. 

Gerekli link " https://api.whatsapp.com/send?phone=+9TELEFONNUMARASI

Üste bulunan linkte "TELEFON NUMARASI" yazan kısmını telefon numarasıyla değiştirmeniz gerekiyor, ardından tarayıcıda çalıştırdıktan sonra karşınıza çıkan adımları uygulamanız.

Tarayıcıda linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan "Mesaj" butonuna tıklayın.

WhatsApptan Rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya Mesaj gönderme

Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sayfada iki uyarı çıkacak "WhatsApp yüklü değil." indirin yada WhatsApp Web Kullanın, ikisinden birini kullanabilirsiniz.

WhatsApptan Rehberde kayıtlı olmayan bir numaraya Mesaj gönderme

Bilgisayardan yada cep telefonundan kullananacaksanız, bilgisayardan WhatsApp Web" Akıllı telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.

WhatsApp'den Rehbere kayıtlı olmadan bir kişiye mesaj göndermek bu kadar kolay, WhatsApp'nin de izin verdiği için bu linkin kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur, istediğiniz zaman istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz...

-

Yazmis oldugunuz yorumlar küfür hakaret vb. içerik içermemelidir.Yorumlar yönetici onayindan sonra yayinlanmaktadir.

Yorumlar
Buyuknet
Haber güncellenmiştir, linke numarayı eklemeden önce +9 ekleyerek deneyebilirsiniz. Örneğin: +9 0123 456 78 91 şeklinde ekleyerek tekrar deneyebilirsiniz.
Ziyaretçi
Ziyaretçi - 4 yıl önce
Söylediğiniz şekilde kullandım bu numara whatsapp kullanmıyor diye hata alıyorum.
En Çok Okunanlar
Forumdan
Cevap Bekleyen Sorular