Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Özellikleri ve Fiyatı
Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik

Son yılların en teknolojik ürünleri arasında elbette akıllı bileklikler geliyor. Giyilebilir teknolojinin bir parçası olan akıllı bileklikler, ünlü teknoloji markalarının da ilgi odağı halinde. Bu nedenle olsa gerek tüm teknoloji markaları, akıllı telefonlara olduğu kadar akıllı bilekliklere de yönelmeye başladı. Son dönemlerde adından en fazla söz ettiren akıllı bilekliklerden birisi de Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik oldu. Geçtiğimiz günlerde ülkemizde tanıtımı gerçekleştirilen Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik, kısa sürede beklenenden fazla ilgi görerek büyük bir başarıya imza attı. Çin’de çıktığı ilk hafta 1 milyonluk satış rakamına ulaşmayı başaran bu akıllı bileklik modeli, ülkemizde de oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Özellikleri

0-94 inç ekrana sahip olan akıllı bileklik, 120 x 240 AMOLED ekrana sahip. Markanın eski modellerine oranla daha gelişmiş bir sensöre sahip olan Mi Band 4, markaya ait olan dijital asistan Xiaomi AL ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.Akıllı telefonlar ile bağlantısını Bluetooth 5.0 üzerinden gerçekleştirecek olan akıllı bileklik, tek şarj ile 20 gün dayanma gücüne de sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor. Diğer akıllı bilekliklerle kıyaslandığı zaman daha gelişmiş özelliklere sahip olduğu hemen anlaşılan Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik ekranında uygulama bildirimleri kolaylıkla görülebiliyor. Bu akıllı bileklik sayesinde SMS kontrolü ve hatta Whatsapp mesajları dahi görüntülenebiliyor.

Akıllı telefona bağlanarak telefonda olan müzik çaların kontrol edilebildiği Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklikte kalp atışı sensörü, adım sayar, uyku izleme gibi birçok özellik de yer alıyor. Kullanıcının sağlığı ile yakından ilgilenen marka, saati kullanan kişinin sağlık bilgilerini sürekli takip ediyor. Bununla birlikte uyku problemi yaşayan kullanıcılarına akıllı bileklik üzerinden kaliteli bir yaşam için tavsiyelerde de bulunuyor.

Altı eksenli bir sensöre sahip olan Xiaomi, akıllı bileklik, sadece adım sayma özelliğinin yanı sıra koşma, bisiklete binme ve yüzme gibi aktiviteleri de algılayarak kayıt yapabiliyor. Yüzücüler tarafından da kolaylıkla kullanılabilen bu akıllı bileklik, 50 metreye kadar sudan etkilenmiyor.

Xiaomi Mi Band 4 akıllı bileklik 135 mAH batarya kapasitesi sayesinde 20 güne kadar dayanan bir şarj süresi sunuyor. Bu da kullanıcının her an şarj bitecek korkusu yaşamasını engelliyor ve akıllı bileklik sahibi her an yanında şarj cihazı taşımak zorunda kalmıyor.

Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik Fiyatı

Ülkemizde kısa süre önce tanıtımı yapılmış olan Xiaomi Mi Band 4, kısa sürede üzerine topladığı ilgiyi daha da artarak devam edeceğe benziyor. Ülkemizde akıllı bilekliğin satış fiyatı ise 299 TL olarak belirlenmiş durumda. Xiaomi’nin bu son akıllı bilekliğinin Türkiye satış tarihinin 28 Haziran olarak belirlendiği ve saatin stoklarının satış için hazır olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum Yaz...

-

Yazmis oldugunuz yorumlar küfür hakaret vb. içerik içermemelidir.Yorumlar yönetici onayindan sonra yayinlanmaktadir.

Yorumlar
Ziyaretçi
Ziyaretçi - 3 yıl önce
İlgi çekici bir teknoloji yararlı olacağa benziyor.
En Çok Okunanlar
Forumdan
Cevap Bekleyen Sorular